KAROSSZÉRIAVÉDŐ FÓLIA

 

Nemcsak a nagyteljesítményű gépjárművek, motorok, de a sokat utazó flotta autók sérüléseinek elkerülésére kiváló megoldás
a karosszériavédő fólia.

 

A karosszériavédő fólia véd a bogarak okozta felmaródásoktól, a felpattanó kövek által okozott sérülésekről.

A tiszta, kemény, alakítható uretán műanyag rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy megvédje a jármű fényezését. A fóliák egy kiváló minőségű nyomásérzékeny ragasztóval érkeznek, így biztosítva a kiváló tapadást a sérülékeny felületeken.

A bőrből készült kőfelverődéstől óvó burkolat ugyan valóban megóv a kavicsok okozta sérüléstől, azonban az alá behullott por és a menetszél miatti rázkódás csúnya karcolásokat vagy matt foltokat okozhat a felületen. A mosás is problémás.

 

 


 

Szinte láthatatlan

 

 

A különösen sérülékeny felületek fóliával mevédhetők

 

A karosszériavédő fólia rugalmas, víztiszta, szinte láthatatlan réteget képez a karosszéria elemein amely bármikor, akár nagy nyomással is tisztítható.

 

Az "orrfólia" szettek esetében látható egy fénytörés csík a fólia szélén, de ez esztétikailag nem feltűnő. A teljes elem védelme esetén a fólia széleit behajtjuk, így az nem látható.   (pl. teljes géptető, sárvédő elemek)

 

A karosszériavédő fólia kiszabása teljes sárvédő becsomagolásához

 

A helyesen feltelepített fólia szinte láthatatlan. Mintha egy plusz lakkozás lenne a felületen.

A fólia a gyári fényezésről nyom nélkül eltávolítható. Az esetleg fentmaradt ragasztómaradékokat könnyen el lehet távolítani.

A fólia véd a bogarak váladékai által okozott savas kimaródásoktól, elszíneződéstől, és a kavicsok, porszemek által okozott sérülésektől.

 

Terepjárók, hobbi járművek, versenyautók, repülők, hajók,..  Szinte minden felület megvédhető a VentueShield fólával.

 

Felpattanó kavicsok által okozott sérülés

 

karosszériavédő fólia megvédi az autó sarkait a parkolóban, terepen szerzett karcolásoktól, horzsolásoktól.  A legtöbb esetben a roncsolódott fólia alatt a fényezés sértetlen. Elég a fóliát cserélni. Nincs szükség a karosszéria javítására.

Az esetleges javítás rendkívül drága és bonyolult. A szakszerütlenül elvégzett javítás csökkenti a jármű értékét.

 


Kérjen ajánlatot!   Védje meg gépjárművét a sérülésektől!