Bemutatkozás

 

1996-ban biztonságtechnikában találkoztam épületüveg biztonsági fóliával. Ezzel egyidőben több felkérést kaptam autóüveg fóliázásra ismerősőktől, barátoktól. Így indultak el az autófóliázás szakmában első, kezdő lépéseim.

2000-től már nem csak épület- és autóüvegfóliázás területén voltam jelen, hanem karosszériavédő fóla telepítésével is elkeztem foglalkozni. Ez idő alatt folyamatosan fejlődve tanultam ki a fóliázó szakma rejtelmeit. Büszkén elmondhatom magamról, hogy az elejétől részese voltam az autóipar eme fejlődésének a magyarországi autófólia piacon. Elsők között voltam jelen az autóüveg fólia telepítők között és elsőként telepítettem karosszériavédő fóliát is. Az elején még kézzel vettem mintát az autókról-motorokról.

2006-tól egy software segítségével, ami tartalmazza az autó és motor típusok 90%-nak sablonját, számítógéppel és plotterrel (vágógép) tudom a színtelen karosszériavédő fóliát előkészíteni a telepítésre.

Manapság a legújabb divatnak hódolva az elsők között telepítettem 3D karbon, matt és színes fóliákat a karosszériára - az autók illetve motorok fényezett felületeire - mellyel akár az egész járművet át tudom "szinezni" egy a fényezéstől eltérő kívánság szerinti színre.